Okulumuz tarafından horganize edilen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyetimizin Değerleri Konulu Liseler Arası Bilgi Yarışmasını Yaptık.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak , Cumhuriyetle ilgili öğrencilerimizin dikkatini çekmek, kazanımlarımız ve değerlerimiz ile ilgili öğrencilerimizin bilgilerini arttırmak amacıyla okulumuz edebiyat öğretmenleri Adem ÖNER ve Fatih SEZGİN in çalışmaları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Eynesil Liseler Arası Cumhuriyetimizin Değerleri konulu Liseler Arası bilgi yarışması 22.12.2023 tarihinde Cuma Günü Saat: 10:00 da Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamımız Erkut PAMUK, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif KARADENİZ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Enbiya ŞAHİN, okul müdürlerimiz, Öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Yarışmadan çok Cumhuriyetimizin Değerlerinin ve Kazanımlarının öne çıkarıldığı ve bir çok bilgininin tazelendiği yarışmada Birinciliği İlçemiz imam Hatip Lisesi ikinciliği Eynesil Anadolu Lisesi elde ettiler. Birinci okula ödülü İlçe Kaymakamımız Sayın Erkut PAMUK taktim ettiler öğrencileri tebrik ve teşekkür ettiler. İkinci okulumuza ödülü ise Eynesil belediye başkanı Ahmet Latif KARADENİZ takdim ettiler. Programın sonunda konuşma yapan okul müdürü Şevket KESKİN programın bir yarışmadan öte Cumhuriyetimizin kazanımları ve değerleri ile ilgili bilgi tazeleme ve hatırlama ve farkındalık yaratma amacı güttüğünü dolayısıyla tüm öğrencilerimizin kazandığını ve herkesin bu programdan bir şeyler öğrenip hatırlayıp unuttukları bazı bilgileri hatırlama fırsatı bulduklarını ifade ederek tüm öğrencileri kutladı. Başta Kaymakamımız Erkut PAMUK ve Belediye Başkanı Ahmet Latif KARADENİZ olmak üzere herkese teşekkür etti.

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 10:19 - Görüntülenme: 168