Deprem ve Afetlere Karşı Hazırlıklıyız.

Öğrencilerimizi dpreme karşı bilinçlendirmek afetlere karşı hazırlıklı olmalarını sağlamak amacı ile sivil savunma kulubümüz taraıfında 2.kez deprem tatbikatı icra edildi.

Öğrencilerimizi depreme karşı bilinçlendirmek afetlere karşı hazırlıklı olmalarını sağlamak amacı ile sivil savunma kulubümüz taraıfından 2.kez deprem tatbikatı icra edildi.Sirenlerimizin çalmasıyla tüm öğrencilerimiz çök kapan tutun davranışını gerçekleştirdikten sonra  hzlı ve güvenli şekilde sınıfları ve okulu boşaltıp okul bahçesindeki toplanma alanına geçtiler.Toplanma alanında okul müdürü Şevket KESKİN depremlerin ülkemizin acı bir gerçeği olduğunu ifade ettikten sonra deprem ve benzeri afetlere karşı her zaman hazırlıklı ve bilinçli olmak gerektiğini ifade etti. bu tabikatların depremleri unutmamak, afettleri unutmamak ve hazır olmak için yapıldığını ve ciddiye alınmasınnı söyledi. çünkü yarın herhangi birimizin herhangi bir yerde depremle karşı karşıya kalma ihtimali var dedi.

06-03-202406-03-202406-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 11:31 - Görüntülenme: 83