İlçe Kaymakamımız Erkut PAMUK Beyefendi Okulumuzu Ziyaret Etti.

04-10-2023

Okulumuzu ilçe kaymakamımız Erkut PAMUK,okul müdürümüz Şevket KESKİN'den okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Okulun sorunlarını da dinleyen kaymakamımız sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti. Planlı ders çalışma ve başarı hususunda öğrencilere moral ve motivasyon artırıcı sohbet etti. akademik olarak başarısı iyi olan okulumuzun sporda da başarılı olduğunu söyleyerek Türkiye ve Balkan Şampiyonu sporcu öğrencilerimizi tebrik etti. Küçücük bir ilçeden ve zor şartlardan gelen bu başarının çok kıymetli olduğunu ifade etti .Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlayan kaymakamımız hiç bir şeyin imkansız olmadığını, zor olmakla birlikte çalışmanın sonucunda başarılabileceğini ifade etti. Okulumuzu ziyaret eden Erkut PAMUK Beyefendiye teşekkür ediyoruz.

Yayın: 04.10.2023 - Güncelleme: 04.10.2023 12:06 - Görüntülenme: 288