Eynesil Anadolu Lisesi

Köseli Mah.EYNESİL/GİRESUN
Vizyon
Ülkesini sevgiyle,saygıyla,başarı ve gelişmişliğiyle yarınlara taşıyacak;okuyan ,araştıran,düşünen,analiz ve sentez yapabilen,sorgulayan,çevresiyle uyumlu bireyler yetiştiren kurum olmak.
Misyon
21.yy Türkiye´sinde hep ileriye bakan,üzerinde yükseldiği Türk kültürüne yabancı kalmayan,kişisel farklılıkların ayrımcılık değil,zenginlik olduğunu düşünen,istikbali hayal değil,gerçeğin kendisi olduğunu bilen;fikri hür,insan haklarına saygılı,içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren;vatanını,milletini,bayrağını,tarihini sevensağlam karakterli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2005-2006 öğretim yılında öğretime başlayan okulumuz ilk mezunlarını 2009 yılında vermiştir.Bu yıldan itibaren Hukuk,çeşitli mühendislikler,Hemşirelik,çeşitli öğretmenlikler,İşletme-İktisat,Turizmcilik,Kamu Yönetimi,Uluslararası gibi bölümlerei kazanan öğrencilerimiz olmuştur.
08:30-11:50 (Öğleden Önce) 12:50-16:00 (Öğleden Sonra)
Kalorifer(Kömür)
İngilizce/Almanca(ikinci yabancı dil)